SMARTBOARD SB680 DRIVER DOWNLOAD

Aanpassen van de opties aan uw eigen voorkeuren en wensen. Purchasing Ready to buy? Toegang tot duizenden gratis afbeeldingen en sjablonen, interactive en onderwijs content, geavanceerde teken opties en nog veel meer. Tot de mogelijkheden behoren: ConferencePilot control software optioneel ConferencePilot control software stelt u in staat om uw videoconference te bedienen vanaf het SMART Board interactive whiteboard, Sympodium interactive pen display of laptop. U moet minstens 1 stuks toevoegen voor dit product.

Uploader: Mikadal
Date Added: 14 July 2006
File Size: 27.76 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 57729
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Bewaar functie Bewaar uw werk als een screen shot in Notebook software die u vervolgens kunt wijzigen of bewaar uw notities direct in verscheidene software applicaties zoals Windows versies smartboard sb680 Microsoft PowerPoint, Word, en Excel en smartboard sb680 AutoCad software.

Compact interactive pen display with touch that lets instructors add notes and illustrations to presentations while projecting to a large display.

Find a reseller smartboard sb680 your smartboard sb680, or call us at ConferencePilot control software optioneel ConferencePilot control software stelt u in staat om uw videoconference te bedienen vanaf het SMART Board interactive whiteboard, Sympodium interactive pen display of laptop.

Verrijdbaar onderstel optioneel Plaats het SMART Board interactive whiteboard op een lichtgewicht, mobiel en in hoogte verstelbaar onderstel. Training Get the most from your investment by exploring our training offerings.

Discontinued Products – SMART Technologies

Typen met het op-het-scherm toetsenbord, schrijven over digitale video en smartboard sb680 veel meer.

Aanraken om uw computer te bedienen Schrijf, wis of voer muisklik functies uit met uw vinger, een pen of de wisser — u heeft geen speciale hulpmiddelen nodig.

Tot de mogelijkheden behoren: This suite gives you four of the world’s best education software tools, designed specifically to work with SMART Boards, integrate with devices and make learning smartboard sb680 and interactive.

Connected Education Experiences Our new interactive displays and suite of learning software smmartboard seamlessly together to create one smartboard sb680 classroom experience.

No Results Found

Typen met het op-het-scherm toetsenbord, schrijven over digitale video en smartboard sb680 veel meer. Toegang tot duizenden gratis afbeeldingen smartboard sb680 sjablonen, smartboard sb680 en onderwijs content, geavanceerde teken opties en nog veel smartboard sb680.

Toetsen op de pen tray stellen u in staat om tevens te kiezen voor het op het scherm toetsenbord of de rechtermuis. Tot de mogelijkheden behoren: The most advanced SMART Board, it includes exclusive iQ technology, unrivaled collaborative features and ease of use, and is designed for any teaching or learning style. Research Learn more about the impact technology, when used well, can have on learning in this report.

Wireless aansluiting optioneel Sluit aan op uw computer via USB, gebruikmakend van Bluetooth technologie. Our new interactive displays and suite of learning software work seamlessly together to create one connected classroom experience. Speakers optioneel watt, stereo-amplified speakers, met een ingebouwde 2-port USB hub, die u kunt bevestigen aan het SMART Board interactive whiteboard of aan de muur.

Dit product wordt niet los verkocht. Aanpassen van de opties aan uw eigen voorkeuren en wensen. Smartboard sb680 students and teachers uncover their strengths and discover what they love to do, they find their purpose.

De mogelijkheden die het werken met het Smartboard sb680 Board interactive whiteboard smartboard sb680 biedt, worden alleen beperkt door uw eigen verbeelding. Bewaar functie Bewaar uw werk als een screen shot in Notebook software die u vervolgens kunt wijzigen of bewaar uw notities direct in verscheidene software applicaties zoals Windows versies van Microsoft PowerPoint, Word, en Smartboadr en zelfs AutoCad software.

SMART Board SB680-MP Assembly Instructions

SMART Smartboard sb680 series A non-touch display with built-in screen sharing that allows lesson content to be shared from laptops, tablets or any other student.

Special Offers See exclusive deals near you. Expansie smartboard sb680 Voeg toekomstige hardware upgrades toe zoals de scherm-controle knop. Aanraken om uw computer te bedienen Schrijf, wis of voer muisklik functies uit met uw smartboard sb680, een pen of de wisser — u heeft geen speciale hulpmiddelen nodig. Verrijdbaar onderstel optioneel Plaats het SMART Board interactive whiteboard op een lichtgewicht, mobiel en in hoogte verstelbaar onderstel.

Speakers optioneel watt, stereo-amplified speakers, smartboard sb680 een ingebouwde 2-port USB hub, die u kunt bevestigen aan het SMART Smartboard sb680 interactive whiteboard of aan de smartboard sb680. A non-touch display with built-in screen sharing that allows lesson content to be shared from laptops, tablets or any other student.

Expansie slot Voeg toekomstige hardware upgrades toe zoals de scherm-controle knop. Wireless aansluiting optioneel Sluit aan op uw computer via USB, smartboard sb680 van Bluetooth technologie.

ConferencePilot control software optioneel ConferencePilot control software stelt u in staat om uw videoconference te bedienen vanaf het SMART Board interactive whiteboard, Sympodium interactive pen display of laptop.